Vanzare apartament segment lux zona Racadau-cod 2696

Vanzare apartament segment lux zona Racadau-cod 2696

€95,000

Descriere

Grenadine Imobiliare va pune la dispozitie spre achizitie, un apartament deosebit, atat la nivel de design, cat si din punct de vedere calitativ, structurat in 3 camere pe structura decomandata. Amplasat in cel mai verde cartier al Brasovului, Racadau, cu vedere catre padure, pozitionat catre Vest. Proprietatea beneficieaza de imbunatatiri considerabile, efectuate in anul 2019, dintre care: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, usi interior calitative, instalatii electrica si sanitara noi, toate cablurile TV/internet trase prin pereti, router wifi incadrat in panoul electric.
Detine: doua grupuri sanitare, ambele cu aersire naturala, una cu cada, cealalta cu dus cu scurgere in pardoseala, doua locuri de parcare concesionate. Izolatia termica se regaseste atat la interior cat si exteriorul blocului, inclusiv sub pardoseli.
Se preteaza atat pentru rezidenta cat si pentru investitie, aflandu-se in zona pietonala a cartierului Racadau. Se vinde conform pozelor, mobilat si utilat complet.
Cod intern 2696

Detalii

Locatie

Share This Property

Share

Proprietati Similare