Garsoniera in bloc nou cu gradina, Goldis Residence 3 – Comision 0

Garsoniera in bloc nou cu gradina, Goldis Residence 3 – Comision 0

€58,000

Descriere

Grenadine Imobiliare va invita sa descoperiti in prezentarea ce urmeaza, una dintre cele mai bine impartite garsoniere din Goldis Residence. Apartamentul se afla intr-un bloc intim de doar 3 etaje, constructie noua (termen de finalizare August 2022), disponibila la parter .
Avand o suprafata totala de 41 mp , garsoniera a fost gandita pentru a satisface exigentele oricarui doritor, iar modul in care a fost compartimentata o face sa fie o optiune viabila pentru orice cumparator. Un avantaj al acestei garsoniere este ca dispune de o grădina proprie în fata apartamentului in suprafata de 31 mp.
Garsoniera este extraordinar impartita, cu structura decomandata, foarte spatioasa, spatiile sunt mari, si dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la o garsoniera moderna.
Zona de zi in suprafata generoasa de aproape 20 mp, va poate permite o amenajare cu stil si confortabla. Bucataria gandita a fi separata pentru cei carora le place sa gateasca, este foarte spatioasa (aproape 11 mp) si se bucura de lumina soarelui pe tot parcursul zilei.
Finisajele fac parte din gama de lux si sunt la alegerea dumneavoastra, avand posibilitatea sa va personalizati apartamentul dupa propriul gust. Astfel, dumnevoastra insiva veti alege modelul de gresie, faianta, parchet.
Blocul dispune de un concept unic si modern, iar materialele de constructie folosite sunt de inalta calitate: izolatia blocului se face cu vata bazaltica, geamuri termopan din gama Salamander cu 7 camere si 2 foi de sticla, sistem de incalzire si racire direct din pardoseala.
** Fotografiile din anunt servesc exclusiv ca exemplificare si reprezinta o varianta/sugestie de finisare si mobilare a garsonierei. Locuinta se vinde nemobilata.
Blocul este gandit sa asigure locuri de parcare atat supraterane, cat si acoperite. Locul de parcare se achizitioneaza separat.

Localizarea.
Cladirea nr 3 din Goldis Residence este situata în zona Tractorul a municipiului Brasov, pe str Nicolae Labis, nr 29C, la 5 minute distanta fata de Coresi Mall, aprope de sali de sport, parcuri, centre comerciale, clinici , gradinite, scoli si piata agroalimentara. Goldis Residence conferă liniştea şi siguranţa unei zone elegante, in plina dezvoltare, cu vedere deosebită spre munţi.

Avantaje zona:
Zonă rezidentială nouă, linistită, situată la 10 minute de centrul orasului;
Shopping: Coresi Mall, Auchan City, piaţă agro-alimentară;
La 5 minute de grădinite si scoli generale

Cod Intern 2737

Detalii

Locatie

Share This Property

Share

Proprietati Similare