Conac/Pensiune lux in Timisul de Sus , cu acces la DN1

Conac/Pensiune lux in Timisul de Sus , cu acces la DN1

€355,000

Descriere

Va invit sa descoperiti in prezentarea ce urmeaza,un conac restaurat intr-o pensiune de exceptie situata in Timisul de Sus, la 10 minute de Brasov,intr-o zona de padure, ideala pentru relaxare, ce ofera oportunitati deosebite.
Proprietatea ofera avantajul unui teren propriu foarte generos in suprafata de cca 4.000 mp – spatiu ideal pentru amenajarea de locuri de relaxare, terase, diverse activitati, etc…
Imobilul construit in suprafata totala de cca 680 mp, a fost construit in jurul anilor 1960, fiind integral restaurat recent prin actiuni de subzidire, consolidare, inlocuirea totala a instalatiilor de apa si incalzire, schimbarea acoperisului, montare de geamuri termopan, renovarea integrala a interiorului proprietatii cu finisaje de actualitate si moderne. Imobilul este foarte bine structurat si gandit ca o pensiune de familie, fiind dispus pe 4 niveluri, cu o amprenta la sol de 168 mp: demisol, parter, etaj si mansarda si structurat dupa cum urmeaza: la subsol se afla un beci cu 2 locuri de parcare inchise, camera centralei, grup sanitar si cateva spatii de depozitare . Parterul in suprafata de 168 mp este compus din: salon mare cca 100 mp (gandit pentru sala de mese), un alt spatiu de cca 50 mp cu destinatia de bucatarie, hol si 4 grupuri sanitare. La etajul 1 si 2 avem 5 camere ( fiecare avand cca 45 mp) cu terasa si baie proprie + 1 garsoniera cu baie si terasa proprie + 1 grup sanitar separat pe holul etajului 1. Fiecare dintre cele 6 terase se bucura de vedere spre munti .
Proprietatea ofera tot confortul unei pensiuni de lux de la munte, bine plasata intr-o zona cu paraiase langa padure , dar si cu front larg la DN 1. Este ideala atat ca pensiune cu restaurant inclus, dar si pentru diverse activitati de tip team- building.
In ceea ce priveste utilitatile: pensiunea este racordata la curent electric si apa curenta, apa calda cu boiler electric, iar incalzirea se face cu centrala pe lemne.
Pozitia strategica a imobilului cu vedere la munti dar si cu acces la DN1 , terenul generos care permite dezvoltarea ulterioara , cat si constructia in sine a unei pensiuni exceptionale , in note moderne si unice, reprezinta doar cateva dintre avantajele care fac din aceasta proprietate o optiune viabila pentru orice cumparator.
Clasa energetica B.
Comision zero comparator!

Detalii

Locatie

Share This Property

Share

Proprietati Similare