Casa cu teren de 1650 mp in Crizbav – Cod Intern 2814

Casa cu teren de 1650 mp in Crizbav – Cod Intern 2814

€99,900

Descriere

Grenadine Imobiliare va pune la dispozitie spre cumparare Casa cu teren de 1.650 mp, in Crizbav situata pe Str. DE Mijloc, la 23 km distanta de centrul Brasovului.
Proprietatea este structurata astfel: din cei 1650 mp de teren,in partea din fata, dinspre strada, sunt construite 3 corpuri individuale de casa, iar pe restul terenului de 1000 mp este amenajata o gradina .
Cele trei corpuri individuale de casa sunt compartimentate astfel: primul corp de casa in suprafata de 77 mp utili este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie, hol, camara si beci de aproximativ 20 mp; al doilea corp de casa in suprafata de 46 mp utili construit in anul 2018, este compartimentat astfel: 1 camera, bucatarie si baie; al treilea corp de casa in suprafata de 23 mp utili construit in 2021, este compartimentat astfel: 1 camera si o baie. Toate cele trei corpuri de casa sunt racordate la utilitati ( gaz, curent, apa), exista 2 centrale (una pe gaz si una pe lemne, ambele functionale). Accesul in curte se face pe o poarta actionata pe baza de telecomanda. Pe langa cele trei corpuri de casa mai exista urmatoarele anexe: garaj, camera tehnica, camera de depozitare.
Unul dintre cele trei corpuri a fost folosit ca salon de cosmetica, acesta putand fi intrebuintat pe viitor ca spatiu comercial, birouri, etc.
Comision 0% la cumparare!

Grenadine Imobiliare cod intern 2814

Detalii

Locatie

Share This Property

Share

Proprietati Similare