Apartament Nou 2 camere, str. N.Labis, Goldis Residence-Comision 0%

Apartament Nou 2 camere, str. N.Labis, Goldis Residence-Comision 0%

€75,500

Descriere

Grenadine Imobiliare va prezinta, unul dintre cele mai bine impartite apartamente de 2 camere din Goldis Residence. Apartamentul se afla intr-un bloc intim de doar 3 etaje, constructie noua (termen de finalizare August 2022), disponibil la etajul 1 .
Avand o suprafata totala de 65 mp din care 55 mp utili ai apartamentului si 10 mp ai celor 2 terase, apartamentul a fost gandit pentru a satisface exigentele oricarei familii, iar modul in care a fost compartimentat il face sa fie o optiune viabila pentru orice cumparator.

Impartirea apartamentului
Apartamentul este extraordinar impartit, foarte spatios, camerele sunt mari, si dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la un apartament modern. Ceea ce este atragator la acest apartament sunt cele 2 terase, si faptul ca din orice incapere a locuintei ai acces la terasa, inclusiv din bucatarie .
Zona de zi este alcatuita dintr-un living extrem de spatios si luminos (fiind prevazut cu geamuri foarte inalte) si o terasa spatioasa, ideala pentru momente de relaxare in familie. Bucataria gandita a fi separata pentru cei carora le place sa gateasca, este foarte spatioasa si se bucura de lumina soarelui pe tot parcursul zilei. Inclusiv de aici aveti acces direct la o alta terasa a apartamentului.
Dormitorul mare (cca 15 mp) este luminos, spatios si prevazut cu geamuri largi si acces la terasa.

Finisajele.
Finisajele fac parte din gama de lux si sunt la alegerea dumneavoastra, avand posibilitatea sa va personalizati apartamentul dupa propriul gust. Astfel, dumneavoastra insiva veti alege modelul de gresie, faianta, parchet.
Blocul dispune de un concept unic si modern, iar materialele de constructie folosite sunt de inalta calitate: izolatia blocului se face cu vata bazaltica, geamuri termopan din gama Salamander cu 7 camere si 2 foi de sticla, sistem de incalzire si racire direct din pardoseala.
** Fotografiile din anunt servesc exclusiv ca exemplificare si reprezinta o varianta/sugestie de finisare si mobilare a apartamentului. Apartamentul se vinde nemobilat.
Blocul este gandit sa asigure locuri de parcare atat supraterane, cat si acoperite. Locul de parcare se achizitioneaza separat.

Localizarea.
cladirea nr 3 din Goldis Residence este situata în zona Tractorul a municipiului Brasov, pe str Nicolae Labis, nr 29C, la 5 minute distanta fata de Coresi Mall, aprope de sali de sport, parcuri, centre comerciale, clinici , gradinite, scoli si piata agroalimentara. Goldis Residence conferă liniştea şi siguranţa unei zone elegante, in plina dezvoltare, cu vedere deosebită spre munţi.

Avantaje zona:
Zonă rezidentială nouă, linistită, situată la 10 minute de centrul orasului;
Shopping: Coresi Mall, Auchan City, piaţă agro-alimentară;
La 5 minute de grădinite si scoli generale.

Cod Intern 2736

Detalii

Locatie

Share This Property

Share

Proprietati Similare